Bedbinder Wit | AllSize | 460cm x 50cm - 299gr | Stopt het Schuiven van uw Matrassen en vermindert de Geul in het Midden van uw Bed

39,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bedbinder Wit | AllSize | 460cm x 50cm - 299gr | Stopt het Schuiven van uw Matrassen en vermindert de Geul in het Midden van uw Bed

Bedbinders

* Heeft u last van uw schuivende matrassen?
* Bent u het zat elke ochtend uw matrassen tegen elkaar aan te schuiven?
* Of heeft u last van die vervelende spleet?

Dan is de Bedbinder dé oplossing voor u!

Dit product is effectief, duurzaam, universeel, betaalbaar en handig in gebruik.
Onzichtbaar & Onvoelbaar. na het aanbrengen van de Bedbinder maakt u uw bed op zoals u dat normaal gesproken doet.
U zult zien en merken dat deze niet zichtbaar is en u het gevoel geeft op een 2 persoons-matras te liggen.

# Tip: neem de bedbinder ook mee op vakantie! En voorkom teleurstellingen!

✅ Iedere keer uw matrassen tegen elkaar aanschuiven is niet het eerste waar u zin in heeft als u 's-morgens wakker wordt. De Bedbinder is speciaal ontwikkeld om het schuiven van uw matrassen tegen te gaan. Daarnaast ondervindt u mede hierdoor minder last van die ergerlijke geul in het midden van uw bed.

✅ Naast een betere nachtrust zult u merken dat rugklachten die zijn veroorzaakt door de geul in het midden zullen afnemen. Eindelijk kunt weer van uw welverdiende nachtrust genieten.

✅ Een belangrijk kenmerk van een boxspring is dat deze geen zijkanten heeft om uw matrassen bij elkaar te houden. Dit heeft tot gevolg dat uw matrassen beetje bij beetje uit elkaar schuiven met een vervelende opening als gevolg. De Bedbinder kunt u zien als een speciale matrassen spanband die ervoor zorgt dat uw matrassen bij elkaar blijven liggen.

✅ De Bedbinder is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig te gebruiken is. Daarnaast zijn afmetingen zo afgesteld dat deze om alle maten boxspring is te gebruiken. U kunt zich voorstellen dat door de stabiliteit die de Bedbinder uw matrassen geeft, de levensduur van de matrassen verlengt.

✅ NIET GOED? GELD TERUG!

Materiaal:
Polypropyleen
Voorraad: