Grijze Witlof for kids Beleaf Tuck-Inn® baby ledikantdekentje warm grey/wit

37,48
2 Prijzen, De beste prijs bij Ikenik


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Wit

Gratis verzonden
Bezorgd door POSTNL

Over Grijze Witlof for kids Beleaf Tuck-Inn® baby ledikantdekentje warm grey/wit

Nooit meer losliggend beddengoed! En moeiteloos een bedje opmaken.Heerlijk zachte all-season ledikantdeken van Witlof for kids. Dit Tuck-Inn® ledikantdekentje is van een zeer mooie kwaliteit en heeft bij het voeteneind elastiek in de hoeken. Zo past het zonder plooien strak om een matrasje en maak je een babybedje snel en eenvoudig op. Bovendien zorgt Tuck-Inn® ervoor dat zelfs onrustige slapertjes het dekentje niet los kunnen trappen. Tuck-Inn® beddengoed is bekroond met de Baby Innovation Award en de Internationale Consumer Award.De binnenkant is van een hele zachte teddystof die ook na vaak wassen zo zacht blijft . De buitenkant is van een mooie kwaliteit katoen. De deken is afgewerkt met een biesje en is aan 2 zijden te gebruiken.Met uitzondering van warme zomerdagen, kan het dekentje het hele jaar door gebruikt worden. In de winter in combinatie met een slaapzak.Om de gevoelige huid van kindjes te beschermen tegen allergieën en irritaties, maken wij uitsluitend gebruik van OEKO-TEX 100 Klasse 1 gecertificeerde stoffen en materialen; vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen.Het gebruik van een Tuck-Inn® lakentje bij dit dekentje, is niet alleen fijn en comfortabel voor je kindje, je hoeft het dekentje dan ook niet zo vaak te wassen.Combineer het dekentje ook met andere producten uit de serie ‘Once upon a dream’. Kenmerken • Geschikt voor een ledikantje van 60x120cm (zie maattabel voor gedetailleerde maten)
• M.u.v. warme zomerdagen, het hele jaar door te gebruiken
• Gemaakt van OEKO-TEX 100 Klasse 1 gecertificeerde stoffen en materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen)
• Buitenkant 100% poplin katoen, binnenkant 100% micro fiber
• Gemaakt in Europa
• Heeft een TOG (isolatie) waarde van 2.0. Dubbelgeslagen is de TOG waarde 3.5.
• Wasadvies: max 40 graden. Niet drogen in de droogtrommel
Tips voor het veilig gebruik van het dekentje:• Voorkom losliggend beddengoed• Maak het bedje kort en strak op: je kindje ligt met zijn voetjes vrij dicht bij het voeteneinde en het beddengoed reikt tot zijn schoudertjes. Bekijk het demofilmpje op deze pagina waarin de 3 verschillende manieren om een bedje kort op te maken met Tuck-Inn® beddengoed worden uitgelegd • Zorg dat je kindje het niet te warm heeft (maximaal totaal 4 TOG).

Maat:
60 x 120 cm
Materiaal:
Katoen
Voorraad: