Milk & Moo Milk&Moo Baby Konijn Knuffeldeken - Zacht Babydekentje - Slaapdekentje - 30 x 30 cm - Roze

16,90
De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
color-Roze Roze

Boven de 20 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Milk & Moo Milk&Moo Baby Konijn Knuffeldeken - Zacht Babydekentje - Slaapdekentje - 30 x 30 cm - Roze

Ervaar de ultieme combinatie van comfort, stijl en emotionele ondersteuning met de Milk&Moo Baby Konijn knuffeldeken. Dit prachtige babydekentje is met liefde ontworpen en met vakmanschap vervaardigd in Turkije, waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% Oeko-Tex gecertificeerd Turks katoen. Dit garandeert niet alleen een buitengewone zachtheid, maar ook een hogere duurzaamheid en gezondheid dan gewone katoenvezels. Het product is volledig vrij van giftige of schadelijke stoffen, wat een geruststellende garantie is voor de tere huid van je kleintje. Turks katoen staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde textielkwaliteit en wordt vaak gekozen voor babyverzorgingsstoffen. Alle voordelen op een rijtje:

  • Hoogwaardig katoen: Gemaakt van 100% Oeko-Tex gecertificeerd Turks katoen, biedt deze knuffeldeken uitzonderlijke zachtheid en duurzaamheid, zonder schadelijke stoffen voor de tere babyhuid.
  • Emotionele steun: Het betoverende ontwerp en de zachte texturen van de knuffeldeken dienen als een troostende metgezel voor je baby, waardoor ze zich veilig en gekoesterd voelen.
  • Veelzijdig gebruik: Ideaal voor thuis en onderweg, biedt deze knuffeldeken rust en plezier, terwijl het compacte formaat perfect is voor kleine handjes.
  • Stijlvol ontwerp: Het rustgevende roze en het schattige konijnenontwerp voegen een vleugje stijl toe aan de babykamer en zijn een bron van vreugde voor je kleintje.
  • Handige details: De paarse strip aan het uiteinde dient om een fopspeen aan te bevestigen en stimuleert tegelijkertijd de tastzin van de baby.
  • Diverse ontwerpen: Met vier prachtige ontwerpen om uit te kiezen, past deze knuffeldeken perfect bij de persoonlijkheid van je baby.
  • Gemakkelijk onderhoud: Wasbaar op 40 graden met vergelijkbare kleuren, waardoor de knuffeldeken fris en schoon blijft.
  • Vertrouwd merk: Milk & Moo staat bekend om zijn hoogwaardige producten en schattige ontwerpen, waardoor je op het merk kunt vertrouwen voor het comfort van je baby.
  • Oeko-Tex gecertificeerd: De knuffeldeken is gemaakt van materialen die voldoen aan de strenge Oeko-Tex normen, wat betekent dat het veilig is voor je baby en de planeet.
Meer dan alleen comfort Milk & Moo staat alom bekend om zijn schattige patronen en wordt nu een deel van de slaapkamer met de charmante Baby Konijn Knuffeldeken. Deze knuffeldeken biedt meer dan alleen comfort. Het fungeert als een troostende metgezel en een emotionele steun voor je baby, vooral wanneer ze zich gestrest of ongemakkelijk voelen. De zachte texturen en het betoverende ontwerp helpen je kleintje te kalmeren en zich veilig te voelen. Deze knuffeldeken is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook perfect voor onderweg. De rustgevende groene kleur zal je peuter geruststellen, terwijl het meegeleverde dierenvriendje een bron van interesse en plezier zal zijn. De knuffeldeken wordt al snel hun beste vriend die overal mee naartoe wordt genomen. Het ontwerp is doordacht en veilig, met een paarse strip aan één uiteinde om een fopspeen aan te bevestigen of om het tastgevoel van je baby te stimuleren. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is de knuffeldeken perfect voor kleine handjes om vast te houden en te knuffelen. Verkrijgbaar in 4 kleuren De Milk & Moo Baby Knuffeldeken wordt geleverd in een prachtige reeks van vier kleuren en ontwerpen: Baby Sangaloz, Chancin Rabbit, Tombish Cat en natuurlijk, Cacha Frog. Deze ontwerpen gaan verder dan de oppervlakte; ze vormen een bron van vertrouwdheid en troost gedurende vele wasbeurten en jaren van gebruik. Belangrijkste productkenmerken:
  • Buitenstof: 100% polyester Rachel, binnenstof: 100% katoen
  • Afmetingen: 30 x 30 cm
  • Onderhoud: Wasbaar op 40 graden met vergelijkbare kleurproducten. Gebruik geen bleekmiddel, vermijd chemisch reinigen.
  • 100% Oeko-Tex gecertificeerd.
  • Ontworpen en vervaardigd in Turkije
Ervaar de geruststellende warmte, het ongeëvenaarde comfort en de betoverende stijl van de Milk&Moo Baby Konijn knuffeldeken. Kies voor een product dat niet alleen een deken is, maar ook een metgezel die je kleintje koestert en geruststelt tijdens elk avontuur en elke nacht.

Materiaal:
Biologisch katoen,  Katoen
Maat:
One size
Voorraad: