Roze Love to Dream Stage 2 Swaddle UP Transition Bag inbakerslaapzak LITE Medium pink

52,99
De beste prijs bij VidaXL


Merk:
Kleur:
Kg Roze TOG

Altijd Gratis verzending

Over Roze Love to Dream Stage 2 Swaddle UP Transition Bag inbakerslaapzak LITE Medium pink

De SwaddleUp™ Stage 2 Transition slaapzak LITE is een dunne zomervariant. Deze slaapzak bestaat uit enkellaags, ultra ademend katoen van 0,2 TOG. De stof is licht en koel en zorgt voor een betere temperatuurregeling bij warmer weer.

De slaapzak is geschikt voor baby’s van 4 tot 9 maanden. De SwaddleUp™ Transition babyslaapzak is ontworpen om de overgang van ingebakerd slapen naar slapen in een reguliere slaapzak zo eenvoudig mogelijk te maken, zowel voor jou als voor je kleintje.

Hoe werkt het?
Zodra je baby de eerste signalen geeft van rollen, moet je het inbakeren gaan afbouwen. Als je merkt dat je baby zich probeert om te draaien in bed, rits je 1 van de mouwtjes van de slaapzak. Zo is 1 arm vrij en de andere nog ingebakerd. Laat je baby een paar nachten zo slapen. Als naar een paar nachten je baby hieraan gewend is geraakt. Nu kun je de andere mouw eraf ritsen, waardoor beide armen vrij zijn. Het is één van de eenvoudigste manieren om het inbakeren af te bouwen én je baby in zijn eigen slaapritme te houden.

Veiligheid en comfort
De SwaddleUp™ Transition zit niet strak, oogt mooi en is vooral veilig. Er is voldoende ruimte voor de baby om de heupen en benen te kunnen bewegen. De slaapzak heeft geen koordjes die los kunnen raken of klittenbandsluitingen waaraan een baby zich kan bezeren, maar sluit middels een verdekte two-way ritssluiting. Voor het verschonen van de luier hoef je alleen de ritssluiting een stukje te openen.

Materiaal
De SwaddleUp™ Transition LITE is gemaakt van speciaal ontworpen enkel laags ultra ademend stretchkatoen van slechts 0.2 TOG. De stof is licht en koel en zorgt voor een betere temperatuur regeling bij warmer weer. TOG staat voor Thermal Overall Grade en is een maat om aan te geven in hoeverre dekens, slaapzakken, inbakerdoeken, kleding etc. lichaamswarmte vasthouden. De stof is ademend wat zorgt voor een betere temperatuurregeling. Samenstelling: 93% katoen, 7% elastaan. Wasbaar in de wasmachine en geschikt voor de droger.

Voordelen SwaddleUp™ inbakerslaapzak:

  • Bevordert natuurlijke slaaphouding voor baby’s
  • Eenvoudig te sluiten d.m.v. two-way ritssluiting
  • Speciale heupvriendelijke pasvorm met voldoende bewegingsruimte voor heupen en benen
  • Warmte regulerend
  • Gemaakt van speciaal ontworpen éénlaags stretchstof van 93% katoen, 7% elastaan
  • Bekroond met meerdere awards
Uitvoeringen
Je kiest de grootte van je SwaddleUp™ inbakerslaapzak volgens het gewicht van je baby i.p.v. leeftijd. De SwaddleUp™ Transition slaapzak is verkrijgbaar 2 maten:
  • Maat M: voor baby’s van 6 tot 8,5 kg
  • Maat L: voor baby’s van 8,5 tot 11 kg.
Daarnaast is de Transition slaapzak verkrijgbaar in de volgende TOG-waarden:
  • Original: Dit is de standaard uitvoering in katoen met een waarde van 1.0 TOG.
  • Lite: dit is de zomerdikte. Deze slaapzak bestaat uit enkel laags, ultra ademend, katoen van 0,2 TOG. De stof is licht en koel en zorgt voor een betere temperatuurregeling bij warmer weer.
  • Winterwarm: Deze slaapzak bestaat uit katoen van 2,5 TOG: ideaal voor een slaapkamer met een temperatuur tussen 16 en 20°C.
De Love to Dream™ slaapzakken zijn door het International Hip Dysplasia Institute erkend als "Hip-Healthy" product.

Materiaal:
Katoen,  Stof
Maat:
M
Voorraad: