Grijze Love To Dream™ Swaddle Up™ Overgangsslaapzak Large 8,5 - 11 kg – 1.0 TOG (20°C - 24°C) – Grey – Fase 2 Uitbakeren

66,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Kg LARGE

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Love To Dream™ Swaddle Up™ Overgangsslaapzak Large 8,5 - 11 kg – 1.0 TOG (20°C - 24°C) – Grey – Fase 2 Uitbakeren

De SwaddleUp™ Fase 2 overgangsslaapzak ORIGINAL is een all-season babyslaapzak, speciaal ontworpen om de overgang van ingebakerd slapen in SwaddleUp™ Fase 1, naar slapen in een reguliere slaapzak zo eenvoudig mogelijk te maken. Dankzij de afritsbare ‘vleugels’ leert je kindje gefaseerd met armen vrij te slapen. Inbakeren afbouwen met SwaddleUp™ Fase 2 is één van de eenvoudigste manieren om je kindje te laten wennen aan slapen met armen vrij, terwijl het zijn slaapritme behoudt. Overgangsslaapzak SwaddleUp™ Fase 2 is geschikt voor baby’s van 3 tot 12 maanden, met een gewicht tussen de 6 en 14 kg. Hoe werkt het?
Zodra je baby de eerste signalen geeft dat het wil gaan rollen, bouw je het inbakeren in een SwaddleUp™ inbakerslaapzak Fase 1 af met SwaddleUp™ Fase 2 . Start met het afritsen van één van de mouwtjes van de SwaddleUp™ Fase 2, zodat één 1 arm vrij is en de andere nog ingebakerd. Laat je baby een paar nachten zo slapen om te wennen aan de grotere bewegingsvrijheid. Zodra je baby hieraan gewend is en goed slaapt, kun je ook de andere mouw eraf ritsen. Nu zijn beide armen vrij en kun je overgangsslaapzak SwaddleUp™ Fase 2 zonder mouwen blijven gebruiken.
All-season Overgangsslaapzak SwaddleUp™ Fase 2 ORIGINAL is het hele jaar door te gebruiken. Met een warmte-indicatie van 1.0 TOG zal je kleintje heerlijk slapen bij een reguliere slaapkamertemperatuur tussen de 20 en 24°C.

Voordelen:

  • Eenvoudige manier om de overgang te maken van ingebakerd slapen, naar arm-vrij slapen
  • Na de overgangsfase te gebruiken als mouwloze babyslaapzak
  • Uitstekende pasvorm met bewegingsruimte voor heupen en benen
  • Dubbele rits voor eenvoudig verschonen
  • Aan- en uitdoen binnen enkele seconden
  • Warmte-regulerend
  • Erkend als heupgezond product door het International Hip Dysplasia Institute
  • Bekroond met meerdere internationale awards
  • Geaccrediteerd voor veiligheid door First Candle – werkgroep gefocust op het terugdringen van wiegendood
Uitvoeringen
Je kiest de maat van je SwaddleUp™ Fase 2 overgangsslaapzak op basis van het gewicht van je baby, in plaats van op basis van leeftijd. De SwaddleUp™ Fase 2 overgangsslaapzak ORIGINAL is verkrijgbaar 3 maten: MEDIUM - voor baby’s van 6-8.5 kg (± 3 - 6 maanden oud) LARGE - voor baby’s van 8.5-11 kg (± 6 - 9 maanden oud) Extra large voor baby’s van 11 tot 14 kg (± 9 - 12 maanden oud)
Veiligheid en comfort
Swaddle Up™ heeft een aansluitende pasvorm, geeft een geborgen gevoel en is veilig. Er is voldoende ruimte voor de baby om de heupen en benen te kunnen bewegen. De slaapzak heeft geen koordjes die los kunnen raken of klittenbandsluitingen waaraan een baby zich kan bezeren, maar sluit middels een bedekte two-way ritssluiting. Voor het verschonen van de luier hoef je alleen de ritssluiting een stukje te openen.

Materiaal
De SwaddleUp™ Fase 2 Overgangsslaapzak ORIGINAL bestaat uit enkellaags, ademend katoen van 1 TOG. Samenstelling
93% katoen
7% elastaan

Wasadvies
Wasbaar in de wasmachine en geschikt voor de droger.


Materiaal:
Katoen,  Stof
Maat:
L
Voorraad: