Antraciet-grijze Beter Bed Basic bedframe Milano met lattenbodems en Silver Pocket Deluxe Foam matras - Tweepersoons - 140x200cm - Antraciet

702,15
2 Prijzen, De beste prijs bij BeterBed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs Grijs

Retour binnen 14 werkdagen
Bezorgd door PostNL en eigen bezorgdienst

Over Antraciet-grijze Beter Bed Basic bedframe Milano met lattenbodems en Silver Pocket Deluxe Foam matras - Tweepersoons - 140x200cm - Antraciet

Breng romantiek in de slaapkamer met dit subtiel vormgegeven bed Milano. Het bed heeft een tijdloos karakter en past hierdoor perfect in ieder slaapkamerinterieur. Bed Milano wordt geleverd inclusief vlakke Bossflex 400 bedbodems (28 latten) en Silver Pocket Deluxe Foam matras.

Dit bed blinkt uit in:
• Tijdloos stalen bed
• Inclusief bedbodem en pocketveermatras
• Uitstekende ondersteuning
• Met toplaag voor een extra zacht en koel slaapklimaat

Het bed bestaat uit
Het bed wordt geleverd inclusief een lattenbodem Bossflex 400 vlak en Silver Pocket Deluxe Foam matras. Met deze lattenbodem bepaal je eenvoudig zelf waar je lichaam extra ondersteuning en veerkracht kan gebruiken. Bovenop de lattenbodem ligt het Silver Pocket Deluxe Foam matras. Dit matras met pocketveren, zorgt ervoor dat jouw lichaam nóg beter wordt ondersteund. Ook heeft dit matras een extra koele toplaag, voor een extra zacht en koel slaapklimaat. Daarnaast veert dit matras bij de schouders en heupen verder in, waardoor jij altijd in de beste houding ligt tijdens het slapen. Het matras is geschikt tot een gewicht van 120 kg.

Maak je slaapkamer helemaal af
Het bed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De maat 140 cm is uitgevoerd met een tweepersoons matras en de maten 160 en 180 cm met twee eenpersoons matrassen. Dit sfeervolle bed komt nog beter tot zijn recht als u het combineert met één van de bijpassende, fraai vormgegeven nachtkastjes. Dit sfeervolle bed komt nog beter tot zijn recht als je het combineert met één van de bijpassende, fraai vormgegeven nachtkastjes.

Hoe houd je je bed langer mooi?
Het onderhoud van bed Milano is heel gemakkelijk: afnemen met een vochtig doekje is voldoende. Voor een optimale bescherming van je matras gebruik je een molton en anti-slip matrasdek.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe bed. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: