Polini Kids Polini Stapelbed met Opbergruimte - Wit

489,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Polini Kids Polini Stapelbed met Opbergruimte - Wit

Het Polini Simple Stapelbed is een echte sfeermaker. Door de opbergruimte aan de achterkant van het bed, kan je kindje deze vullen met al het favoriete speelgoed of de mooiste kunstwerken. Daarbij geeft het meubel de mogelijkheid om bijvoorbeeld boven te slapen en onder een knusse ruimte te creëren om relaxed een boekje te lezen met vriendjes en vriendinnetjes. Ook is het stapelbed erg handig wanneer twee kindjes dezelfde kamer delen.

De afgeronde hoeken van het stapelbed beschermen je kindje tegen het bezeren of het oplopen van verwondingen. Daarbij wordt er extra beschermd tegen uitvallen door de verhoogde randen op het bovenste bed. Op deze manier kan er veilig en gerust geslapen worden. Wij raden aan om geen matras te gebruiken dat hoger is als 20 cm.

INHOUD
- Stapelbed
- Bedbodems

ZORG
- Stof het stapelbed regelmatig met een droge, zachte vezeldoek.
- Neem vlekken direct af met een schone, vochtige doek.
- We raden het gebruik van chemische reinigingsmiddelen, schuurmiddelen of polijstmiddel niet aan.
- Zorg voor een veilige omgeving voor het kindje door regelmatig te controleren of elk onderdeel nog goed bevestigd is en op de juiste plek zit.
- Draai de bevestigingsmiddelen niet te strak vast, dit kan vervorming of een breuk veroorzaken.

Wij verlenen uiterste zorg aan onze producten en zorgen ervoor dat deze enkel uit natuurlijke materialen bestaan. De onderdelen van hout zijn afkomstig van hernieuwbare aanplantingen en voorzien van veilige verflagen. Zo kan je kleintje gerust sabbelen op de randen van het ledikantje. Alle plastic en metalen onderdelen zijn geselecteerd op hun recyclebare eigenschappen. Daarnaast is ons textiel hypoallergeen, antibacterieel en schimmelwerend. Dat is wel zo vriendelijk voor de huid van je kleintje.

Ons assortiment wordt in Europa geproduceerd volgens de Europees gestelde normen en voldoet daarmee aan de hoge eisen voor de veiligheid van baby’s en kinderen. De kwaliteit en veiligheid van onze producten wordt bevestigd door het conformiteitscertificaat van de Europese norm DIN EN 716: 1.