Dennis Bed Grenen (excl. bedlade) - Betongrijs Geborsteld - 90x200cm

229,- 179,-
6 Prijzen, De beste prijs bij Woonexpress.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beton Concrete Concrete Grey Grijs

Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Dennis Bed Grenen (excl. bedlade) - Betongrijs Geborsteld - 90x200cm

WOOOD Dennis Bed Excl Lade 53x219x95 (hxbxd) is een moderne en stoere bed voor een kinder- en tienerslaapkamer. Het Dennis bed Excl lade is voor één-persoon en komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. Het bed is gemaakt van, FSC gecertificeerd, grenenhout met een betongrijze finish en heeft een geborstelde afwerking waardoor het bed een éxtra robuuste en stoere uitstraling krijgt. De Dennis bedbank wordt exclusief matras (90x200), lattenbodem en bedlade geleverd.

Artikelkenmerken
- Materiaal: massief, FSC gecertificeerd, grenenhout afgelakt in het betongrijs
- Geborsteld hout
- Afmeting bed: 53x219x95 (hxbxd)
- Matrasmaat: 90x200 cm
- Bedlade, lattenbodem en matras apart verkrijgbaar

Geborsteld hout
Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek!

Levering
Dit artikel wordt als bouwpakket geleverd en is gemakkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

WOOOD
Het Nederlandse merk WOOOD staat bekend om zijn stoere en eigentijdse meubels en woonaccessoires. Hou jij van een robuuste, moderne en strakke uitstraling? Dan is WOOOD jouw merk. WOOOD kiest neutrale kleuren zoals zwart, grijs, wit en onbehandeld hout, waardoor de items passen bij elk interieur, of je nu een landelijke of moderne smaak hebt. WOOOD is specialist op het gebied van houten meubelen, maar heeft daarnaast ook stoere en moderne gestoffeerde en metalen meubelen. Door de stoere meubels te combineren met zachte stoffen creëer je jouw eigen stijl.

Maat:
90 x 200 cm
Materiaal:
Grenen,  Hout
Voorraad: