Beter Bed Basic Bed Milano 1-persoons - 90 x 210 cm - wit

199,-
2 Prijzen, De beste prijs bij BeterBed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Retour binnen 14 werkdagen
Bezorgd door PostNL en eigen bezorgdienst

Over Beter Bed Basic Bed Milano 1-persoons - 90 x 210 cm - wit

Bed Milano 1-persoons, alsof we dit bed zo uit een herberg in een klein dorpje in de Franse Alpen hebben getrokken. Dit prachtige en moderne design is een absoluut pareltje en zou in geen enkele slaapkamer misstaan.

Dit bed blinkt uit in

  • Modern Frans design
  • Gemaakt van kwalitatieve materialen
  • We staan in no-time met dit bed bij je op de stoep

Deze set bestaat uit
De basis van dit prachtige bed bestaat uit metaal. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het super stevig is. Het moderne design maakt dat dit bed een absolute eyecatcher is. Het bed is in zowel een eenpersoons als tweepersoons uitvoering beschikbaar en zélfs als compleet pakket inclusief bedbodem én matras. Dit bed wordt in deze uitvoering geleverd zonder bedbodem en matras.

Maak je slaapkamer helemaal af
Het bed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtematen. Om de slaapkamer helemaal af te maken kun je nog nachtkast Milano toevoegen. Deze prachtige nachtkast is in dezelfde stijl als dit bed en kan daarom eigenlijk niet ontbreken.

Verzorging
Hou Bed Milano 1-persoons eenvoudig schoon en stofvrij door deze regelmatig af te nemen met een (vochtige) doek. Voor een optimale bescherming van je matras gebruik je een molton en anti-slip matrasdek.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe bed. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: