Witte ABZ Airgosafe matras topper 70x140

60,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
KADOLIS,   ABZ
Kleur:
Wit

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Witte ABZ Airgosafe matras topper 70x140

Een goede nachtrust voor je baby is zeer belangrijk voor de groei en ontwikkeling van het kind. De Airgosafe matrastopper is in de eerste plaats bijzonder comfortabel, maar ook enorm gebruiksvriendelijk. Door de opbouw (4 lagen) van de matrastopper ben je er ook altijd zeker van dat je kind in een gezonde slaapomgeving vertoefd. Bij eventuele ongelukjes (bvb. reflux) is de topper voorzien van een ondoordringbare onderlaag. We hebben dan ook gedacht aan de ouders want, de matrastopper kan je in zijn geheel wassen op 60°c. De ventilatiecapaciteit van de Airgosafe is ongeëvenaard en uniek in de markt door de zelf ontwikkelde samenstelling.

Gebruik Met de ABZ Airgosafe Topper slaapt jouw baby op een comfortabele en veilige manier. De topper is voorzien van een speciale 3D-luchtlaag die zorgt voor een maximale ventilatie. Aan de onderkant zorgt een extra laag ervoor dat vocht niet in het matras komt of dat er schimmel ontstaat. De topper is in zijn geheel wasbaar maar indien wenselijk ook uitneembaar en kan je de kern en (antiallergische) hoes apart wassen. Een optimale werking bekom je door deze topper te combineren met hetAirgosafe hoeslaken.


Belangrijkste kenmerken ABZ Airgosafe - Topper
Afmetingen: 70x140cm

 • In zijn geheel wasbaar op 60°c
 • Anti-allergisch
 • 15 mm 3D-luchtlaag voor maximale ventilatie
 • Uitneembaar en zeer gemakkelijk te hanteren
 • Wasbaar, zowel onderdelen als het geheel
 • Gevrijwaard van doorlekken en schimmelvorming


 • Weetje
  >Door de comfortabele samenstelling en zachte afwerking van de matrastopper slaapt je kind aangenaam, zonder aantekeningen in het aangezicht.

  Materiaal:
  Polyester
  Voorraad:
  Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
  Telefoonnummer: 038-8454545
  KVK nummer: 27109571